Wat levert het op?


1 Een groter Bewustzijn van het Hier en Nu 

Je gaat minder functioneren op de automatische piloot. Je aandacht gaat steeds meer uit naar wat er Nu van je gevraagd wordt. Daardoor herken je beter wat op dit moment essentieel is en maak je minder fouten. Je gaat slimmer en gerichter werken. Zo kost mediteren geen tijd maar levert het tijd op.

2 Meer Ontspanning Ún Stabiliteit  

Je leert om meer  te leven vanuit een basis gevoel van vertrouwen en ontspanning. Er ontstaat in je lichaam en geest, meer ruimte en flexibiliteit Ún daarnaast een grotere kracht en stabiliteit. Je vergroot je weerbaarheid en versterkt je gezondheid.

3 Meer Plezier 

Alles wat je met werkelijke aandacht doet, ga je waarderen.  Als je werkelijk aandachtig bent verdwijnt ook je weerstand tegen de dingen die je moeilijk of vervelend vind. Dan hoef je niets meer uit de weg te gaan. Zo verdwijnt stress en ervaar je meer plezier in je werk.

4 Toename Creativiteit en Intu´tie

Door de rust en ruimte van het  Zitten zal je in contact komen met  een bron van stille kennis. Een bron van eigenheid en autonomie die in de praktijk zichtbaar kan worden in een toename van je creativiteit en gebruik van je intu´tie.

5 Een Basis voor Groei en Ontwikkeling 

Beter leren waarnemen, vergroting van je (zelf)bewustzijn, is een stevige basis voor alle verdere groei en ontwikkeling.  Dit betekent dat de training meditatie-mindfulness ook goed is in te passen  in bestaande (meerdaagse) opleiding- en verander trajecten.

 

 


OPBOUW  van de training: lees verder >> 

  
 
 
 
 
Meditatie Mindfulness Bedrijfstrainingen
Inloggen   
 
Mail Sitemap Home